Pure Beauty Schoonheidssalon - Luxury salon where you will feel unique and special.
Producten

Ik bied een variatie aan producten die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Mijn meest populaire producten staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie over Medex producten, aanbiedingen en andere opties.

Vital Recover K
Vital Recover K
Actiefcrème met Arnica, Kamille en vitamines A & E. Ondersteunt de microcirculatie in de huid en help bij regenereren van de huid
Vital Renew (bindweefselcrème)
Vital Renew (bindweefselcrème)
Bevat olie van Sint- Janskruid en geranium, natuurlijk vitamine E en aescules hippocastanumextract. Ondersteunende werking bij de vitalisering, regeneratie en versteviging van de huid.
Actiprotin
Actiprotin
Bevat centella asiatica, een plantenextract dat de structuur van de huid verbetert, quercus-meristeem extract, daucus, carota sativa en vitamine.Blijvend resultaat bij de verbetering van de beschadigingen, wallen onder de ogen, rimpels en grove porien.
Serum Medex 30% Vitamine C
Serum Medex 30% Vitamine C
4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex bezit talrijke werkingskrachten met verschillende doelen. Zoals het anti-verouderingsproces met natuurlijke Vitamine E, stimulerende werking op de aanmaak van collageen. Het kan ook gebruikt worden als whitening, omdat het de productie van enzym Tyrosinase drastisch reduceert, waardoor de aanmaak van pigment wordt geminimaliseerd/ genormaliseerd.
Medex dagcrème de Reveil SPF15
Medex dagcrème de Reveil SPF15
Deze crème is een anti-ageing dagcrème met de meest actieve bestanddelen van de Crosus, om de huid te herstellen door de epidermale productie van groeifactoren te stimuleren. Groeifactoren zijn eiwitten die door epidermale cellen, met name de keratinocyten, worden geproduceerd. Wanner de epidermale groeifactoren penetreren tot in de dermis, geven ze daar het signaal af ''produceer meer bindweefsel''
Medex nachtcrème de Reveil
Medex nachtcrème de Reveil
Deze crème is een zeer voedende nachtcrème die de huid een boost geeft. Het staat omschreven als een stamcelcrème, die de huid stimuleert vanuit de bron. De afweer van de gevoelige en rijpere huid wordt verbeterd en interne stress in de huid wordt tegen gegaan. Met als resultaat dat lijntjes/ rimpels minder zichtbaar worden.